English Hrvatski
 - 21214 Kaštel Kambelovac
Hotel baletna skola, Tripadvisor

Hotel/foto

Hotel Baletna škola smješten je u samom srcu Kaštela, na mirnoj lokaciji nadomak velikim gradskim i turističkim centrima, Splitu i Trogiru.
Svega je nekoliko metara udaljen od obale i šetnice koja će vas odvesti preko slikovitih pjaca i kaleta do srednjovjekovnih kaštelanskih utvrda.
Iz moderno uređenih soba, restorana i lounge bara pruža se nezaboravni pogled na morsko plavetnilo zaokruženo otocima i Splitom u daljini.
Hotel raspolaže vlastitim parkingom, a svojim gostima nudi uslugu prijevoza do luka dolaska / odlaska. Samo desetak minuta vožnje udaljen od zračne luke i Splita, vrlo je zanimljiv i za poslovni boravak.
Svojim unutarnjim uređenjem hotel slavi glazbu i ples, baš kao što je nekad, upravo na ovom mjestu, činila primabalerina Ana Roje...
U neposrednoj blizini hotela, u secesijskom ljetnikovcu plemićke obitelji Cambi, otvorena je u prošlom stoljeću prva baletna škola u Dalmaciji, po kojoj hotel danas nosi ime. Njeni osnivači, Ana Roje i Oskar Harmoš, nezaobilazna su imena hrvatske i svjetske baletne scene. Na ovom su mjestu prvim baletnim koracima podučavali niz generacija.

Svoj ples isprepletali su ljubavlju, a svoju ljubav plesom... Kažu da se malo gdje mogla vidjeti takva elegancija,sklad i lakoća kojom su stvarali.

Ta harmonija glazbe i pokreta kao da se i danas osjeti na ovom mjestu.... No pretočena u svoje nove elemente:
Harmoniju prirodnog mediteranskog okruženja... harmoniju mirisa i okusa naših lokalnih specijaliteta... harmoniju tradicije i suvremenog komfora koju pružamo svakom našem gostu.
Glazbena škola, Baletna skola Kastel Kambelovac


Hotel baletna skola, Kambelovac
 
Dodatne ponude

Sala za vjenčanja

Hotelska sala raspolaže sa kapacitetom od 80 sjedećih mjesta. Idelano je mjesto za organizaciju različitih događanja – od romantičnog vjenčanja ili proslave raznih svečanosti, do organizacije poslovnih događanja (sastanci, prezentacije, manji seminari i konferencije). Više

Izleti

HPD Ante Bedalov

 
 
© 2009-2024 Hotel Baletna škola | info@hotel-baletnaskola.com
Tel: 021/221-912 | Opći uvjeti poslovanja
Web design by VinisWEB